Emmeloord - 27-10-2022

 

Persbericht Just Go Deelauto’s Emmeloord

 

Flexibel en duurzaam rijden met elektrische deelauto's in Emmeloord.

 

Sinds kort is het als inwoner van de Noordoostpolder mogelijk om gebruik te maken van elektrische deelauto’s. Na een succesvolle proef is er recent een tweede deelauto toegevoegd aan het wagenpark. Gebruikers ervaren als groot voordeel dat je flexibel bent, weinig of geen vaste lasten hebt en weet dat je milieubewust rijdt.

 

Hoe werkt het?

Het begint met het aanmelden, dit kan op: www.deelautosemmeloord.nl. Dan wacht je de goedkeuring van de vlootbeheerder af en download je de Just Go app. Na goedkeuring kun je inloggen in de app en een datum/tijd reserveren. Op de gereserveerde tijd loop je naar de auto, open je het slot met behulp van de app en rijd je direct naar jouw bestemming! Na de rit parkeer je de auto weer op dezelfde plek, waar je deze hebt opgehaald. De auto’s staan geparkeerd op De Deel en het Harmen Visserplein.

 

Wat kost het?

De prijs per rit is altijd een combinatie van de kilometerprijs en uurtarief. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal ritten per maand of week kies je welk abonnement bij jou past. Dit abonnement kun je maandelijks up- of downgraden.
Pak je de auto mee om een middagje in Zwolle te winkelen, dan ben je +/- €28,00 kwijt. Dit is een all- in prijs inclusief laden, verzekering en service.

 

Voor wie?

De deelauto’s zijn beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heb jij geen auto? Of heb je zo nu en dan een 2e auto nodig dan biedt Deelauto’s Emmeloord de oplossing.
Voor bedrijven die gevestigd zijn in de buurt van het centrum van Emmeloord past een deelauto eveneens perfect. Even op pad om een klant te bezoeken? Reserveer een deelauto en vertrek! Alle ritten krijg je aan het einde van de maand op één verzamelfactuur.

 

Meer informatie? Kijk op www.deelautosemmeloord.nl.

 

Inloopbijeenkomst 9 november Op woensdag 9 november 2022 tussen 17:00 uur en 20:00 uur vindt een inloopbijeenkomst in het Aandeel Business Centrum (De Deel 21-04 Emmeloord), waarvoor we geïnteresseerden van harte uitnodigen. Op de bijeenkomst geven we uitleg over het concept én helpen we om de aanmelding te doorlopen.

 

Deelauto’s Emmeloord is een initiatief van het NETwerk Energieneutraal.

Naar overzicht