<< terug

 

Omdat Gelijk-Stroom geen energiebedrijf is zijn wij een samenwerking aangegaan met Energie VanOns. 

 

Energie VanOns

Energie VanOns levert de lokaal opgewekte groene stroom van Gelijk-Stroom aan particuliere en zakelijke klanten. Energie VanOns is meer dan een energieleverancier. Ze is onderdeel van een grote energiebeweging: VanOns. Honderden vrijwilligers doen al mee! Zonder deze mensen geen lokale groene energie.

 

Energie VanOns is meer dan ‘gewone’ groene energie. De stroom wordt lokaal opgewekt door meer dan honderd energiecoöperaties. Hoe ze dat precies doen, besluiten ze zelf. De winst die gemaakt wordt, wordt terug gegeven aan de regio. Van investeren in een dorpshuis, ondersteuning van een maatschappelijk doel tot weer nieuwe windmolens of zonnepanelen: VanOns geeft de regio extra energie. Kortom:

  • Krijg 100% groene energie
  • Steun lokale opwekking
  • Investeer in je regio

In de jaarlijkse ranking duurzame stroom van de Consumentenbond is Energie VanOns in december 2021 voor de vierde keer op rij beoordeeld met een 10! Lees meer.

 

Stroom

Energie VanOns koopt de stroom van Gelijk-Stroom in en levert deze stroom aan de klanten van Gelijk-Stroom. Deze stroom wordt opgewekt door de zonnepanelen van beide Gelijk-Stroom-postcoderozen 'Marknesse' en 'Emmeloord' en de zonnepanelen en windmolen van onze bron in Creil.

 

Gas

Energie VanOns levert naast stroom ook CO2-gecompenseerd gas. Energie VanOns selecteert zelf de projecten voor de aankoop van VER's voor de compensatie van gas. Gelijk-Stroom compenseert lokaal met de aanplant van bomen in o.a. het project Voedselbos Emmeloord en andere locaties in de Noordoostpolder.

 

 

Stap over en word klant

Kies nu voor duurzame energie uit de Noordoostpolder en steun daarmee diverse sociaal-maatschappelijke doelen in je eigen regio. Naast eerder genoemde voordelen ondersteun je met de overstap naar Energie VanOns de activiteiten van Gelijk-Stroom. Gelijk-Stroom ontvangt van elke klant € 75,00 op jaarbasis waarmee in duurzaamheid voor de Noordoostpolder wordt geïnvesteerd.

 

Word je klant van Energie VanOns, dan ben je automatisch lid van Gelijk-Stroom. Hiermee heb je recht op inspraak en denk je mee over de doelen van Gelijk-Stroom.

 

Energie VanOns regelt gratis de overstap en berekent een concurrerend tarief. Je kunt hiervoor een voorbeeldberekening maken via de Gelijk-Stroom coöperatiepagina bij Energie VanOns.

 

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt neem hieronder contact met ons op.

Doe mee!

gelijk-stroom

 

Post- en bezoekadres

(uitsluitend op afspraak)

Randweg 25

8304 AS Emmeloord

Vul hier de uitkomst van de som in