Emmeloord - 21-11-2022

 

Zaterdag 26 november – Isolatiedag Noordoostpolder

 

Overweeg jij om aan de isolatie van je woning te werken? Dan is dit hét moment om de eerste stap te zetten. Op zaterdag 26 november organiseren Netwerk Energieneutraal en Gemeente Noordoostpolder de Isolatiedag Noordoostpolder!

 

Marktpartijen zetten hun deuren open Meer wooncomfort, een (veel) lagere energierekening én een bijdrage aan een beter milieu. Dat willen we natuurlijk allemaal! Maar hoe pak je het duurzamer maken van je woning in de praktijk aan? En welke organisaties kunnen je daarbij helpen? Op de Isolatiedag Noordoostpolder zetten diverse adviseurs, bouwmarkten én isolatiebedrijven hun deuren open, voor iedereen die geïnteresseerd is in het verduurzamen van hun woning.

 

Extra advies & korting

Aan de hand van een speciale route kun je het aanbod verkennen, informatie inwinnen en profiteren van speciale kortingen. Op de centrale plek in Gemeentehuis zijn adviseurs beschikbaar van het Netwerk Energieneutraal en het Energieloket. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden over isolatiemogelijkheden, subsidies én het verduurzamen van je woning. Bij alle deelnemende organisaties staat er een medewerker klaar om uitleg te geven over de beschikbare producten én diensten. Het aanbod is zeer divers!

 

Winactie Isoleren doe je samen

Tijdens Isolatiedag Noordoostpolder lanceren coöperatie Gelijk-Stroom en stichting Pioniers van de Toekomst de winactie ‘Isoleren doe je samen’. Hierbij maak je niet alleen kans op een energiescan en professioneel energieadvies, maar ook op een vergoeding van een isolatiemaatregel t.w.v. € 1.500,00. Je kunt je eigen huis hiervoor opgeven, maar uiteraard ook iemand anders deze prijs gunnen. Zaterdag om 09:00 opent de inschrijving.

 

De Isolatiedag Noordoostpolder begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Locatie: de hal van het Gemeentehuis & de winkels/ showrooms van de deelnemers.
Meer informatie kunt u vinden op www.isolatiedagnoordoostpolder.nl

Naar overzicht