Emmeloord - 24-02-2023

 

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen een voorwaarde voor het bestaansrecht van bedrijven en organisaties, maar gaat ook over tijdig voorsorteren op de transitie naar de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair en inclusief. Duurzaam ondernemen is dus vooral toekomstbestendig ondernemen.

 

In 2022 hebben 11 vooruitstrevende MKB-bedrijven uit de Noordoostpolder meegedaan aan het 1e Koploperproject. Na de uitreiking van de Koploperaward start dit jaar weer een inspirerend Koploperproject toekomstbestendig ondernemen in de gemeenten Noordoostpolder, Urk en Dronten.

 

Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om toekomstbestendig ondernemen op een praktische en structurele manier (gezamenlijk) op te pakken. Het geeft helder inzicht in je sterke punten en verbeterpunten en maakt duurzaamheid meetbaar. Je wordt begeleid door deskundige adviseurs en leert van de andere deelnemers. Je krijgt diverse praktische tools aangereikt en breidt daarnaast je netwerk uit.

 

Meer weten over deelname aan het Koploperproject?

Schrijf je dan nu in>>

Naar overzicht