Emmeloord - 06-07-2021

 

Van bedrijven wordt verwacht dat ze een toekomstbestendig beleid voeren. Hoe zorg je nou dat je als ondernemer bij blijft, weet wat er van je verwacht wordt en welke kansen er zijn?

 

Van bedrijven wordt verwacht dat ze een toekomstbestendig beleid voeren. Daarin is aandacht voor MVO en duurzaam ondernemen. De transitie naar klimaatneutrale en een circulaire economie is in volle gang. Hoe zorg je nou dat je als ondernemer bij blijft, weet wat er van je verwacht wordt en welke kansen er zijn? Het Koploperproject helpt bedrijven om toekomstbestendig ondernemen op een praktische en structurele manier op te pakken. 

 

De coördinatie van het Koploperproject in Noordoostpolder wordt gedaan door Karin Pals van Netwerk Energieneutraal (NEN). Bedrijven worden inhoudelijk begeleid door Jaap de Vries van DZyzzion. Het traject duurt gemiddeld ongeveer 9 maanden en bestaat uit een individueel adviestraject per deelnemer, gecombineerd met diverse inspirerende uitwisselingsmomenten tussen deelnemers. Gemiddeld vraagt het traject een tijdsinvestering tussen 30 en 60 uur.

 

De deelnamekosten bedragen € 3.500 excl. BTW. Bedrijven kunnen (onder voorwaarden) gebruik maken van een voucher van Horizon Flevoland, waarmee 50% van de kosten van het traject kunnen worden vergoed. In september organiseert het Koplopertraject 2 digitale informatie sessies over het project, hiervoor aanmelden kan via secretariaat@energiepioniers-nop.nl.

Naar overzicht