Emmeloord - 13-09-2021

 

Op 16 en 28 september organiseert het koploperproject Noordoostpolder een digitale informatiebijeenkomst. Het Koploperproject is er voor vooruitstrevende MKB-bedrijven met een omvang van minimaal 10 medewerkers.

 

Wethouder Hans Wijnants verzorgt de introductie tijdens de digitale zoom-meeting. Daarna geeft Jaap de Vries van DZyzzion een presentatie over dit project aan geintresseerden en  komt een oud deelnemer vertellen over zijn ervaringen.

 

Bij voldoende deelname gaat het Koploperproject dit najaar van start in Noordoostpolder. Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om toekomstbestendig ondernemen op een praktische en structurele manier op te pakken. Het geeft helder inzicht in de sterke punten en verbeterpunten en maakt duurzaamheid meetbaar. Het resultaat is een handige integrale duurzaamheidsagenda en een overtuigend verhaal naar de stakeholders toe.

 

Een initiatief van meerdere partijen

Het Koploperproject is een initiatief van Jaap de Vries van DZyzzion, die het eerste Koploperproject al in 2010 is gestart. Sindsdien zijn er al meer dan 45 Koploperprojecten uitgevoerd in meerdere provincies, met meer dan 400 deelnemers. DZyzzion werkt hierbij samen met partners en adviseurs uit de regio. In de gemeente Noordoostpolder zijn dat Netwerk Energieneutraal (NEN), Energie Pioniers Noordoostpolder, mijnMVO.nl en de gemeente Noordoostpolder.

 

Ondernemers kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor de online informatiemeeting op:

  • donderdag 16 september – 15.00 tot 16.00 uur
  • of dinsdag 28 september – 20.00 tot 21.00 uur

 

Aanmelden kan via: secretariaat@energiepioniers-nop.nl. Meer informatie: www.energiepioniers-nop.nl/projecten/koploperproject/

Naar overzicht