<< terug

 

Gelijk-Stroom voorziet je graag van informatie over deelname aan een postcoderoosproject SCE. Met onderstaande inschrijving geef je aan interesse te hebben in deelname. De inschrijving geldt niet als definitieve deelname. Hiervoor wordt te zijner tijd een overeenkomst voorgelegd.

 

Je kunt met minimaal 1 en maximaal 20 zonnepanelen deelnemen. De inleg per paneeldeelname varieert van € 275,- tot € 300,- waarmee naar schatting per jaar 225 kWh stroom wordt opgewekt. Wij adviseren je niet meer panelen aan te vragen dan je verbruikte jaargemiddelde aan elektriciteit. Boven dit verbruik heb je namelijk geen recht op teruggave van de energiebelasting.

 

Let op!

bij een postcoderoosproject SCE beleg je buiten AFM-toezicht. Voor deze activiteit is geen vergunningplicht.

 

afm

 

 

 

Aanpassing per april 2021

Per april 2021 is de postcoderoosregeling (Regeling Verlaagd Tarief) vervangen door de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Momenteel zijn er in de Noordoostpolder geen mogelijkheden voor een nieuw postcoderoosproject vanwege capaciteitstekort op het net om opgewekte stroom grootschaliger terug te leveren. Heb je belangstelling voor deelname aan een toekomstige postcoderoos? Meld je dan bij ons aan voor de wachtlijst. Wanneer er zich mogelijkheden voor een postcoderoos voordoen nemen we contact met je op.

Doe mee!

gelijk-stroom

 

Post- en bezoekadres

(uitsluitend op afspraak)

Randweg 25

8304 AS Emmeloord

Vul hier de uitkomst van de som in